Policzki wieprzowe w sosie - wolnogotowane

Wolnogotowane policzki wieprzowe w sosie to danie gotowe przygotowywane przy wykorzystaniu świeżego mięsa. Zamknięte w szczelnym opakowaniu jest w stanie zachować wszystkie walory smakowe i aromatyczne aż do spożycia. Mięso przygotowywane jest według tradycyjnej receptury z użyciem odpowiednich naturalnych dodatków i przypraw. Zachwyca smakiem, a ponadto jest zdrowe i pozwala na przyrządzenie pełnowartościowych posiłków, które mogą służyć jako główne danie w ciągu dnia. Finalny proces przygotowania policzków wieprzowych do  spożycia zależy od indywidualnych preferencji klienta.

Co to znaczy, że mięso jest wolno gotowane?

Wolne gotowanie mięsa to tzw. metoda sous vide, co tłumacząc z języka francuskiego, oznacza przygotowywanie potrawy w próżni. Sposób ten pozwala nam wydobyć z wieprzowiny głębię smaku i aromatu. Ponieważ mięso gotowane jest przez długi czas w temperaturze nieprzekraczającej 85oC, przechodzi dokładnie wszystkimi przyprawami i ziołami oraz uzyskuje odpowiednią kruchość. Ponadto nie traci naturalnych soków mających ogromny wpływ na smak potrawy. Dodatkową zaletą metody sous vide jest wydłużenie okresu przydatności dania do spożycia.

Michna Food dokłada wszelkich starań, by produkcja policzków wieprzowych odbywała się na jak najwyższym poziomie. Odpowiednio sparzone, zapakowane oraz zabezpieczone przed działaniem czynników zewnętrznych danie nadaje się do konsumpcji w zaledwie kilka chwil. Stanowią obiadową odmianę policzków wieprzowych w sosie własnym przeznaczonych na kanapki. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty.

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.